top of page

Olutmaistelu ilman olutta?Meiltä kysytään silloin tällöin voiko maisteluun osallistua jos ei juo olutta - ja voiko silloin juoda jotain muuta.

Tämä onnistuu, vastaamme, tottahan mukana voi olla kokemassa kuinka panimopuolella olut valmistetaan ja ravintolapuolella kuulemassa, miten oluen arviointi tapahtuu. Juomaksi voi tilata itselleen jotain muuta kuin olutta - mutta...mutta...

Mikset ottaisi tätä seikkailuna?

Kerromme, että juuri nyt on paras mahdollinen tilaisuus maistella eri oluita tarvitsematta ostaa kokonaisia pulloja!

Miksei laajentaisi kokemusvalikkoa ja ottaisi tätä seikkailuna? Ehkäpä mielipide oluesta on syntynyt kertakokemuksesta ja tuolloin tarjottu olut ei ole miellyttänyt.

Olutmaailma on valtavan laaja ja rikas erilaisine maku-kokemuksineen. Käsityöläisoluiden trendi on tuonut mukanaan hyvin paljon uusia erilaisia oluita, joten kokemuksia kannattaa päivittää, mikäli niistä on kulunut useampia vuosia.


Niinpä usein meillä on käynyt seuraavasti...

Olutmaisteluun tullut henkilö ilmoitaa, ettei juo oluita. Me kerromme, että tämä toki sopii, mutta tarkoitus onkin itse asiassa maistella - ei niinkään "juomalla juoda". Tarjoamme sylkyastian, mikäli olutta ei halua nielaista. Emme pakota, mutta rohkaisemme kokeilemaan. Olutmaisteluhan on myös loistava tilaisuus harjoittaa makuaistia erottelemaan yksityiskohtia. Niinpä asiakkaamme usein innostuu maistamaan oluita muiden mukana, ottaa tutkimusmatkailijan asenteen, pyrkii arvioimaan maltaisuutta, humalan määrää ja tuoksua, alkoholiprosenttia jne.

Lopputulema on usein se, että hän ihastuu suklaiseen porteriin, joka tarjoillaan mutakakun kera, tai stouttiin, joka lakritsan kanssa nautittuna suorastaan räjäyttää makuhermot.

Win-win, toteamme.304 katselukertaa0 kommenttia

Comments


KRAKO-logo-vaaka-valk-kulta-w4950.png
bottom of page